Düzce'de Öğrencilerin Bilim Sergisi Yoğun İlgi Gördü
Düzce Merkez Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen bilim sergisi, öğrencilerin projeleriyle büyük ilgi topladı.
Düzce Merkez Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Sergisi, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, okul müdürleri, veliler ve öğrencilerin katılımıyla açıldı. Açılış kurdelesini Yurtman'ın yanı sıra danışman öğretmenler ve öğrenciler de kesti.
Sergide Dikkat Çeken Projeler
Sergide, "Bir Sayı Tut", "Düzce’nin Dünü ve Bugünü", "Buhar Hologramı" ve "Robotlar" gibi ilgi çeken projeler yer aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, tüm stantları gezerek projeler hakkında öğrenci ve danışman öğretmenlerden detaylı bilgi aldı. Yurtman, emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Proje Yürütücüsü Devrim Ertuğrul, fuarın 100 öğrenci ve 60 projeden oluştuğunu belirterek, "Fuarımız, öğrencilerimizin ve danışman öğretmenlerimizin özverili çalışmalarının bir ürünüdür" dedi.
Fuan İki Gün Sürecek
Bilim fuarının toplamda iki gün süreceği belirtildi. Öğrencilerin bilim ve teknoloji alanındaki yeteneklerini sergilediği bu etkinlik, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Eğitim camiası ve veliler, öğrencilerin projelerini değerlendirerek onlara destek olma fırsatı buldu.