Akdeniz »

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Mazbatasını Aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, mazbatasını alarak göreve başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Adliye binasında düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Tüzün, Bilecik Merkezi İlçe Başkanlığı’ndan kalabalık bir partili grubu ile birlikte adliyeye yürüyerek, vatandaşları ve esnafı selamladı. Mazbatasını Ağır Ceza Reisi Halil İbrahim Aktepe’den alan Tüzün, duygularını ifade etti.

MAZBATA TÖRENİ DETAYLARI
Adliye binasındaki mazbata töreninde Halil İbrahim Aktepe, iş yoğunluğu nedeniyle ayrıntılı bir program düzenleyemediklerini belirtti. Aktepe, “Seçimler yapıldı, Bilecik’te hiçbir sorun yaşanmadan sonuçlandı. Seçilen Milletvekillerine başarılar diliyorum. İnşallah güzel, hayırlı, başarılı çalışmalar yaparlar.” dedi.
Tüzün, mazbatasını aldıktan sonra salondaki partililer tarafından alkışlandı. Tüzün, mazbatasının en fiyakalı ve yakışıklısı olduğunu ifade ederken, ön seçim sürecinde aldıkları mazbatalardan bahsetti. “Bugüne kadar farklı mazbatalar aldım ama en değerli olanı bu. İnşallah bu mazbata iktidar partisi mazbatası olur.” diye ekledi.

TÜZÜN'DEN İKTİDAR VURGUSU
Mazbata töreninin ardından dışarıda bekleyen partililere seslenen Tüzün, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olma umuduyla göreve başladık. Mazbatamız, Bilecik’e ve partimize hayırlı olsun.” dedi. Tüzün, Cumhuriyet Halk Partisi'nin önümüzdeki dönemde iktidar olacağına inandığını vurguladı ve genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da başbakan olacağına dair inancını dile getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.