Akdeniz »

Osmaneli'nde Selçik Köyü'ne Sıcak Asfalt Yapılıyor

Osmaneli Kaymakamlığı, KÖYDES Projesi kapsamında Selçik köy yoluna sıcak asfalt döküyor. Kaymakam Edip Çakıcı, çalışmaları yerinde inceledi.

Osmaneli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2015 yılı KÖYDES Programı çerçevesinde yapılan yol çalışmaları, Selçik köyünde bitümlü sıcak asfalt ile devam ediyor. Kaymakam Edip Çakıcı, asfalt döküm çalışmaları için Selçik köyüne giderek yetkililerden bilgi aldı. Çakıcı, daha önce asfalt olan ancak zamanla bozulup stabilize duruma gelen yolların bakımının yapıldığını ve Selçik köy yolunun 1,9 kilometre sıcak asfalt olarak yenilendiğini belirtti.

Yerli Halkın Memnuniyeti
Kaymakam Çakıcı, yol çalışmasının ardından Selçik köyündeki kahvehaneye geçerek köy halkıyla bir araya geldi. Asfalt yolun yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren köylüler, Kaymakam Edip Çakıcı ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Kaymakam, KÖYDES projesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Proje sayesinde köylerin birçok sorununu kalıcı olarak çözmeyi hedefliyoruz. Fırsat buldukça köylerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet ederek, sorunları tespit ediyor ve köylerin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm arayışında bulunuyoruz. Yaptığımız çalışmalar, köylerimizin modernleşmesine ve gelişmesine katkı sağlıyor. Köylere hizmet götürme konusunda kararlı bir şekilde ilerliyoruz” şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.