Adana'da Sahte Polis Rozetiyle Adliyeye Girmek İstedi
Adana'nın Sakarya mahallesindeki Adliye Ek-2 hizmet binasında, sahte rozetle içeri girmeye çalışan bir şüpheli gözaltına alındı.
Adana'da, ek adliye binasına sahte polis rozetiyle girmek isteyen 27 yaşındaki S.E., güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Kapıda bulunan polisler, S.E.'nin hareketlerinden şüphelenerek kimliğini talep etti. Ancak şüpheli, polis kimliğini gösteremeyince üzerinde ve çantasında arama yapıldı. Yapılan aramada 3 bıçak, kelepçe ve sahte polis rozeti ele geçirildi.
İlk İfadesinde Fabrikada Çalıştığını Belirtti
Şüpheli S.E., gözaltına alınarak Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezine götürüldü. İlk ifadesinde bir fabrikada çalıştığını ve icra müdürlüğünde evrak takibi yapmak için adliyeye geldiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.