Akdeniz »

Alaşehir'de Özel Okul İlk Mezunlarını Verdi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, dershaneden özel okula dönüşen Alaşehir Ortaokulu, ilk mezunlarını başarıyla verdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Alaşehir Ortaokulu, dershaneden özel okul formatına geçiş yaptıktan sonra ilk mezuniyet törenini düzenledi. Törene öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Okul Müdürü Mehmet İmir, Türkiye'nin dershaneden okula dönüşen ilk ortaokulu olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. İmir, bu süreçte elde ettikleri başarıların, okulun butik eğitim anlayışının bir yansıması olduğunu belirtti.

Öğrencilerin Başarısı Kutlandı

İmir, mezuniyet töreninde, "Özel Alaşehir Ortaokulu olarak, insan haklarına saygılı, doğayı seven ve iletişim kurabilen bireyler yetiştirmek temel amacımızdır" dedi. Ayrıca, gelecek eğitim-öğretim yılına resmi okullardan önce başlayacaklarını ve yaz dönemi boyunca TEOG sınavına hazırlık, hızlı okuma, hafıza teknikleri, strateji oyunları ve İngilizce kursları düzenleyeceklerini açıkladı. Mezun olan öğrencilere lise hayatlarında başarılar diledi. Törenin sonunda, mezuniyet diplomaları öğrencilere takdim edilirken, kepler havaya fırlatılarak coşku içinde kutlandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.