Akdeniz »

Tekirdağ’da Zincirleme Kaza: 3 Ölü, 9 Yaralı

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır 9 kişi yaralandı.

İstanbul-Tekirdağ karayolunda Sultanköy Mahallesi'nde gerçekleşen kaza, 7 aracın karıştığı bir zincirleme olayla sonuçlandı. İlk belirlemelere göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 LK 5508 plakalı otomobil, Sultanköy kavşağına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikametteki başka bir araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle, iki araç orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Burada karşı yönden gelen araçlarla kafa kafaya çarpışarak büyük bir kaza meydana geldi. Kaza sonucunda 34 LK 5508 plakalı aracın yanı sıra 34 KV 0287, 34 DS 8783, 34 DP 4810, 34 LA 3656, 34 FM 2109 ve 34 ZK 5508 plakalı araçlar da büyük hasar gördü ve olay yerinin adeta savaş alanına döndüğü gözlemlendi. Kaza sırasında araçlarından fırlayan 2 kadın ile 34 LK 5508 plakalı aracın bayan sürücüsü yaşamını yitirirken, 4'ü ağır toplam 9 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası yolun kapanması nedeniyle belediye ekipleri temizlik çalışmaları başlattı ve yol tekrar trafiğe açıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.