Akdeniz »

Bursa'da Eroin Operasyonu: 3 Tutuklama

Bursa'da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 7.5 kilo eroin ile yakalanan 3 kişi tutuklandı.


Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 7.5 kilo eroin ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, ekipler, İbrahim Ç. (47) ve Abdurazzak C. (32) isimli şahısların Van'dan yüklü miktarda eroin getireceği bilgisine ulaştı.

Bir aylık takip sürecinin ardından, şüphelilerin kullanacağı araçlar belirlendi ve Kestel kavşağında operasyon için önlem alındı. Öncü olarak hareket eden İbrahim Ç. ve arkasındaki araçta bulunan Abdurazzak C. ile Ahmet K. (38) durduruldu. Narkotik köpeği Alfa'nın aracın koltuğunun altına tepki vermesi üzerine, yapılan aramalarda özel bir bölmeye gizlenmiş 250 bin lira değerinde 7.5 kilo eroin bulundu.

Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.