Akdeniz »

Ali Şen'den Kulüplere Kritik Uyarılar

Bodrum'da Kulüplere Uyarı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Bodrum'daki bir etkinlikte yaptığı açıklamalarda, Türk halkının antrenörlerin vaatlerine güvenmeyecek durumda olduğunu belirtti. Şen, kulüplerin mali durumlarını iyi takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen bir davette gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, "Klasik laflar, klasik beyanatlar duyuyoruz. Yeni gelen antrenörler 'Çok gol atacağız, az gol yiyeceğiz' diyor. Hep öyledir, artık çok alıştık. Türk halkı bir hafta sonu 35-40 tane maç izliyor. Bu nedenle, antrenörlerin vaatlerine kolay kolay kanacak durumda değiller." ifadelerini kullandı.

Tribünlerin Boşalması Üzerine Değerlendirme
Şen, son yıllarda tribünlerin boşaldığını belirterek, "Bu yıl tüm kulüplerin, özellikle son 3 yılda iyi hazırlanmaları gerekiyor. Aksi takdirde, taraftarlar artık boşaldı. Kulüplere tavsiyem, mali durumlarını ve parasal durumlarını çok iyi takip etsinler." dedi. Ayrıca, taraftarları tekrar tribüne çekmenin önemine vurgu yaparak, "Herkese iyi bir sezon diliyorum." şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.