Bilecik'te İntihar Olayı: 66 Yaşındaki Adam Hayatına Son Verdi
Bilecik'te 66 yaşındaki Mustafa Özcan, komşusunun bahçesindeki ağaca asılarak intihar etti. Olay, sabah saatlerinde Ulupınar köyünde meydana geldi.
Olay, Bilecik merkez Ulupınar köyünde sabah namazı sonrası meydana geldi. Komşusunun bahçesindeki ağaçta asılı bir kişi gören vatandaş, durumu hemen muhtara iletti. Olay yerine gelen Muhtar Yalçın Nar, ağaçta asılı olan kişinin Mustafa Özcan olduğunu tespit etti. Muhtar, durumu jandarmaya bildirirken, Özcan’ın yakınlarını da aradı.
Olay Yeri ve Soruşturma
Olay yerine gelen savcı ve jandarma ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Özcan’ın cesedini Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Özcan’ın kendini astığı bahçenin komşusuna ait olduğu öğrenildi. Jandarma, intihar olayıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.