Akdeniz »

Gaziantep'te Bunalım Geçiren Genç Adam Yedinci Kattan Atladı

Gaziantep’te bunalıma giren 32 yaşındaki Ahmet O., bir binanın yedinci katından atladı. Olay anı çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.


Olay, Düğmeci Mahallesi Karagöz Caddesi üzerinde meydana geldi. Ailevi sorunlar nedeniyle bunalıma giren Ahmet O., gece saat 23.00 sıralarında bir binanın yedinci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Binanın en üst katındaki demir korkuluklardan aşağı sarkan Ahmet O., ikna edilmeye çalışıldı. "Artık yeter" diye bağıran genç adam, cebinden çıkardığı sigarayı yakarak stresini dışa vurdu ve sigara paketini aşağı attı. Olay yerine gelen bir kadın arkadaşı, polislere yukarı çıkmak istediğini belirtti. Bu esnada, Ahmet O. ayakkabılarını aşağı attıktan sonra, herkesin gözü önünde kendini yedinci kattan aşağıya bıraktı.



Çevredeki vatandaşların çığlıkları arasında aşağı atlayan Ahmet O., itfaiyenin açtığı şişme brandanın yanına çarparak yere düştü. Büyük bir gürültüyle brandaya çarpan genç adama, olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri hemen müdahale etti. Sedyeye alınan Ahmet O., Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahsın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.



 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.