Akdeniz »

Çamlıyaylada iftar sofrası

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Çamlıyaylada İftar programı düzenlendi.

İftarda, Mersin’e hizmet etmek için canla başla çalışan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Çamlıyayla’ya yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ramazan’ın manevi ruhunun dolu dolu yaşandığı iftar programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nun konseriyle devam etti.

Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar programı öncesi Çamlıyayla proje sahalarında incelemelerde bulunarak bilgi aldı


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.