Güncel »

Eşiyle Beraber Askere Gitmek İçin Dilekçe Verdiler

Mersin'de, ikamet eden Fedai Üredi isimli bir kişi eşiyle birlikte izledikleri şehit haberlerinden etkilenerek gönüllü olarak askere gitmek üzere dilekçe verdiler.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin de ikamet eden 49 yaşındaki Fedai Üredi, son günlerde artan terör olaylarından etkilenirken yeniden askere gitmek için eşi Hayriye Üredi ile Mersin Askerlik Şubesi'ne dilekçe verdi.

 

Torunları 3 yaşındaki Eylül Şengül'ü de yanlarında askere götüreceklerini ve torunlarının askerlere moral olacağını söyleyen Ferdi Üredi, "1986 yılında Ağrı'da 15 ay askerlik yaptım. Son günlerde sık duyulan şehit haberlerinden etkilendim ve yeniden asker olmak için eşimle dilekçe verdim." dedi.

 

Üredi:" Bu gün Mersin Askerlik Şube Başkanlığına eşimle torunumla birlikte gidip gönüllü askerlik için dilekçemizi verdik. Eşim “bende mühümmat taşırım, bulaşık çamaşır yıkar, yemek yaparım gerekirse cepheye de giderim” dedi. Yekililer dilekçemizi aldılar değerlendireceklerini söylediler." şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.