Güncel »

Mersin'de Dövülerek Öldürülen Suriyeli'nin Katili Iraklı Çıktı

Mersinde dövülerek öldürülen Suriyeli'nin katilinin Iraklı olduğu öğrenildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersinde geçtiğimiz gün dövülerek öldürülmesinin ardından portakal bahçesinde cesedi bulunan Suriyeli'nin katil zanlısı olarak gözaltına alınan Irak vatandaşı bir kişi tutuklandı.
 
 
Geçtiğimiz Cumartesi günü, merkez Mezitli ilçesi Yeni Mahalle Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki bir portakal bahçesinde ağaçların arasında darp edilerek öldürülmüş halde bulunan 75 yaşındaki Suriye uyruklu Mohamad Adel Atassi cinayetiyle ilgili soruşturmayı yürüten polis ekipleri, Irak uyruklu 18 yaşındaki Omar Kanun'u gözaltına aldı.
 
 
Sorgusunda suçunu itiraf eden Kanun, cinayeti daha önce Attasi'nin yanında çalışan Irak uyruklu Gays Zakko ile birlikte işlediklerini söyledi.
 
 
Sorgusu tamamlanan Kanun çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polis, suç ortağı Irak uyruklu Gays Zakko'nun yakalanması için çalışma başlattı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.