Bozyazı »

Kamyon Devrildi, D-400 Tıkandı

Mersin'in Bozyazı ilçesi Gözce mahallesi D-400 Mersin-Antalya Karayolu Sırtlan Dağı Rampası inişinde trafik kazası meydana geldi


@mersinhaber 'i takip et

Mersin'in Bozyazı ilçesi Gözce mahallesi D-400 Mersin-Antalya Karayolu Sırtlan Dağı Rampası inişinde trafik kazası meydana geldi.

 

Saat 17:00 sularında Mersinden Antalya istikametine seyir halindeki Kasım K.. kullandığı 06 ZB 826 plakalı araç rampa aşağı inerken aldığımız bilgilere göre frenlerinin tutmaması sonucu dağa çıktı.

 

Çıktığı yerin meyilli olması nedenitle bir süre gittikten sonra yan yatarak devrildi. Kazada herhangi bir ölüm ve yaralanma olmazken maddi hasar meydana geldi.Devrilen araçta ev eşyası bulunduğu öğrenildi.

 

Olay yerine gelen emniyet güçleri ve güvenlik güçleri yolu her iki yönden de trafiğe kapattı.Yapılan çalışmaların ardından biraz kenara çekilen araç trafiğin daha fazla tıkanmaması için kurtarma çalışmaları başlayıncaya kadar trafik küçük araçlara kontrollü bir şekilde yol açıldı.

 

Olayla ilgili emniyet güçleri çalışma başlattılar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.