Güncel »

Cezaevinden İzinli Çıktı, Eşini Ağır Yaraladı

Mersin'de Mahmut Pater(36), kaldığı cezaevinden izin alıp çıktıktan sonra boşanmak isteyen eşi 22 yaşındaki Habibe Pater'i 14 yerinden bıçaklayarak yaraladı.


@mersinhaber 'i takip et
Hırsızlık suçundan Mersin Yarı Açık Cezaevi'nde hükümlü olarak kalan Mahmut Pater, bir süre önce cezaevinden izin alıp çıktıktan sonra firari oldu.
 
Güvenlik güçlerince aranan Mahmut Pater, iddiaya göre geçen pazartesi günü, boşanmak için dava açan eşi Habibe Pater'in dün merkez Toroslar İlçesi Kurdali Mahallesi'ndeki evine gitti. Pater, eve yaklaştığında mahalledeki bir markette eşi Habibe ile karşılaştı ve aralarında tartışma çıktı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine Mahmut Pater, eşi Habibe'yi 14 yerinden bıçakladı.
 
Pater olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Ağır yaralanan genç kadın, Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Habibe Pater'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
 
 
Olay yerinden kaçan Mahmut Pater ise bir süre sonra hareke geçen polis, zanlıyı yakalamak için yaklaşık 80 adrese baskın yaptı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Pater'in şehir dışına çıkma ihtimaline karşı polis tarafından Gözne Otoban Gişeleri'nde önlem alındı. Pater, gece Mersin'den ayrılmak üzere iken gişelerde yakalandı. 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.