Akdeniz »

Türk judocular şampiyonadan eli boş ayrıldı

ASTANA - Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Dünya Judo Şampiyonası’da milli judocularımız madalyasız turnuvaya veda etti

ASTANA - Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Dünya Judo Şampiyonası’da milli judocularımız madalyasız turnuvaya veda etti.

Şampiyonanın altıncı gününde iki sporcumuz yarıştı. +78 kg judocumuz Belkıs Zehra Kaya ilk turu maç yapmadan geçti. İkinci maçında Çinli Song Yu’ya yenilen judocumuz şampiyonadan elendi. Aynı kategoride yarışan ikinci judocumuz Kayra Sait ilk maçında Litvanyalı Sandra Jablonskyte’i yenmeyi başardı. İkinci maçında dünya şamapiyonu Kübalı judocu Idalys Ortiz’e yenilen judocumuz şampiyonadan madalyasız ayrıldı.

9 judocu ile katıldığımız şampiyona bügün akşam yarı final ve final maçları ile sona erecek yarın takım karşılaşmaları yapılacak. 30 Ağustos’a kadar sürecek yarışmalara 120 ülkeden 729 sporcu katılıyor.
CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.