Akdeniz »

Akın İpek Benim trafik suçum dahi yok, grubum da tertemizdir

İSTANBUL - Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, şirketlerine yapılan baskın ile ilgili, "Benim trafik suçum dahi yok, grubum da tertemizdir." açıklaması yaptı

İSTANBUL - Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, şirketlerine yapılan baskın ile ilgili, "Benim trafik suçum dahi yok, grubum da tertemizdir." açıklaması yaptı.

İpek'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Grubuma ve evime baskın yapıldığını öğrendim, çocuklarımın odasına kadar girmişler. Savcı bey şahsım hakkında sorulmayan soru kalmadı. Sadece belli medya organlarının deli saçma iftiraları vardı, onları da araştırdık.

Ben üzerime bir şey sıçratmadan dikkatli yaşadım.

Böyle yapmayın beni ve grubumu zan altında bırakmayın, ne isterseniz sorun açıklayayım.

Benim trafik suçum dahi yok.

Grubum da tertemizdir."
CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.