Akdeniz »

En büyük basın meslek örgütünden açıklama Yakından takip ediyoruz

PARİS - Dünya Gazete ve Haber Yayıncıları Birliği (WAN-IFRA), İpek Grubu'na ait kanal ve televizyonlara baskın kararı alınmasının ardından süreci yakından takip ettiklerini söyledi

PARİS - Dünya Gazete ve Haber Yayıncıları Birliği (WAN-IFRA), İpek Grubu'na ait kanal ve televizyonlara baskın kararı alınmasının ardından süreci yakından takip ettiklerini söyledi.

WAN-IFRA Genel Sekreteri Larry Kilman, yaptığı açıklamada, Türkiye'deki son durumu yakından takip ettiklerini dile getirdi. 120 ülkede 18 bin yayın, 15 bin internet sitesi ve 3 bin şirketin üye olduğu WAN-IFRA'nın Genel Sekreteri Kilman, Kasım ayında gerçekleştirilecek seçimler öncesi hükümetin medyaya yönelik müdahaleden kaçınması gerektiğinin de altını çizdi.

Larry Kilman, "Wan-IFRA son durumu yakından takip ediyor. Türk hükümeti genel seçimler öncesi medyaya müdahaleden kaçınmalıdır." ifadelerini kullandı.

BM'nin tanıdığı tek gazetecilik örgütü olan ve WAN-IFRA'nın genel merkezi Fransa'nın başkenti Paris'te bulunuyor.
CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.