Akdeniz »

Beşiktaş açıklarında tekne yangını

İSTANBUL - Beşiktaş Bebek sahili açıklarında bir sürat teknesi alev alev yandı

İSTANBUL - Beşiktaş Bebek sahili açıklarında bir sürat teknesi alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin yanan tekneye karadan müdahalesi yetersiz kalınca, Sahil Güvenlik, açıkta yanan tekneyi söndürdü.

Olay, saat 20.30 sıralarında Bebek İskelesi açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iskelede bağlı bulunan sürat teknesi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yanan tekne iskeleden ayrılarak açığa sürüklenmeye başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak, alevli bir şekilde açığa sürüklenen tekneye itfaiye ekipleri müdahale edemedi. İtfaiye ekipleri çaresiz kalınca devreye Sahil Güvenlik ekipleri girdi. Açıkta alevli surette yanan tekne, Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü. Yangın sonrasında teknede büyük çapta madde hasar oluşurken, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.