Akdeniz »

Türkiye, Letonya'yı Konya'da ağırlıyor

İSTANBUL - A Millî Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İSTANBUL - A Millî Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7. maçında bugün Letonya ile Konya'da karşılaşacak. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7. maçında bugün Konya'da Letonya ile karşılaşacak. Konya Torku Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı İsveçli hakem Johannesson yönetecek. Puan kaybına tahammülü olmayan Türkiye, Letonya'yı mağlup ederek, 6 Eylül'de aynı statta karşılaşacağı kritik Hollanda maçı öncesi moral bulmak istiyor. A Milli Futbol Takımı'nın Letonya ile oynayacağı zorlu 90 dakika Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

EURO2016 Fransa Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7. maçında Türkiye - Letonya'yı ağırlarken, gruptaki günün diğer maçlarında ise yine aynı saatte Hollanda-İzlanda ve Çek Cumhuriyeti-Kazakistan karşı karşıya gelecek.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU GELMİYOR

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mardin'de bugün 4 polisin şehit olması nedeniyle Konya programlarını iptal etti.

Erdoğan ve Davutoğlu, bu akşam oynanacak Türkiye-Letonya milli maçını izlemek üzere Konya'ya gideceklerdi.

A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını dün akşam, maçın yapılacağı Konya Torku Arena'da gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlamıştı. Ay yıldızlı ekipte cezalı oyuncu yok. Kadrodan çıkarılan Gökhan Görül dışında ise sakat oyuncu bulunmuyor. Barcelona'da forma giyen ve hafif sakatlığı bulunan Arda Turan'ın ise bu akşam forma giymesi bekleniyor.

Takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat: Konya Torku Arena

Hakemler: Stefan Johannesson, Fredrik Nilsson, Magnus Sjöblom (İsveç Futbol Federasyonu)

Türkiye: Volkan Babacan, Ozan Tufan, Serdar Aziz, Semih Kaya, Caner Erkin, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan (Olcay Şahan), Burak Yılmaz

Letonya: Vanis, Freimanis, Jagodinskis, Gorkss, Maksimenko, Tarasovs, Zjuzins, Karasausks, Visnakovs, Rakels, Sabala.

SON PUAN DURUMU VE KALAN MAÇLAR

Bu arada 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 7. maçlar öncesi Türkiye 8 puanla dördüncü, Letonya ise 3 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Fransa'da düzenlenecek finallere gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar direkt katılacak. Grup maçları sonucunda en iyi 3. olan takım da yine turnuvada doğrudan yer alacak, diğer üçüncüler ise play-off oynayacak.

A Grubu'nda son puan durumu ve kalan maçların programı ise şöyle:

TAKIMLAR O G B M A Y Av P

1. İzlanda 6 5 0 1 14 3 11 15

2. Çek Cumhuriyeti 6 4 1 1 12 8 4 13

3. Hollanda 6 3 1 2 13 6 7 10

4. Türkiye 6 2 2 2 7 8 -1 8

5. Letonya 6 0 3 3 2 13 -11 3

6. Kazakistan 6 0 1 5 4 14 -10 1

KALAN MAÇLARIN PROGRAMI

7. Maçlar:

YARIN

21.45 Çek Cumhuriyeti - Kazakistan

21.45 Hollanda - İzlanda

21.45 Türkiye - Letonya

8. Maçlar: 6 Eylül 2015

19.00 Letonya - Çek Cumhuriyeti

19.00 Türkiye - Hollanda

21.45 İzlanda - Kazakistan

9. Maçlar: 10 Ekim 2015

19.00 İzlanda - Letonya

19.00 Kazakistan - Hollanda

21.45 Çek Cumhuriyeti - Türkiye

10. Maçlar: 13 Ekim 2015

21.45 Letonya - Kazakistan

21.45 Hollanda - Çek Cumhuriyeti

21.45 Türkiye – İzlanda

CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.