Akdeniz »

Sarız ilçesinde halka açık tuvaletlere zarar verdiler

KAYSERİ - Kayseri’nin Sarız ilçesinde halka açık tuvaletlerin içindeki lavabo ve kapılar, kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.

KAYSERİ - Kayseri’nin Sarız ilçesinde halka açık tuvaletlerin içindeki lavabo ve kapılar, kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.

Sarız ilçesinde daha önce bazı parklarda bulunan bankları kırılarak maddi zarar verilmişti. Şimdi de halkın hizmetine sunulan tuvaletlerin lavabo ve kapılarını kırıldı.

Sarızlılar, belediyesi tarafından şehir merkezide halkın ve esnafın yoğun olduğu bölgelere konulan tuvaletlerin kırılıp dökülmesine tepkili. Vatandaşlar, "Bunlar bizlerin paraları ile yapılıyor. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Eroğlu’nun bizlere sunduğu güzel hizmetlerden biride bu. Kendini bilmezler önce parklarda bulunan bankları kırıyorlardı. Şimdi de son günlerde şehir merkezinde belediyemiz tarafından yaptırılan umumi tuvaletlere zarar vermeye başladılar, ayıptır, günahtır." diye tepki gösterdi.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.