Akdeniz »

Diyarbakır'da polise saldırı 1'i ağır 3 yaralı

DİYARBAKIR - Diyarbakır’da polis memurlarının da oturduğu çorbacı tarandı

DİYARBAKIR - Diyarbakır’da polis memurlarının da oturduğu çorbacı tarandı. İlk belirlemelere göre 1’i ağır iki polis ile 2 sivil yaralandı.

Alınan bilgiye göre, saldırı Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Diyarbakır’ın meşhur çorbacılarından birinin olduğu Şair Sırrı Hanım İlkokulu’nun önünde oturan çok sayıda müşteri ile polis memurları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tarandı. Saldırıda çorbacının önünde ve içinde oturan polis memurları ile müşteriler kurşunların hedefi oldu. İşyerinin önündeki bir polis memuru ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırdı.

Çevre esnafı ile bazı vatandaşlar ambulansların geç gelmesine tepki gösterdi. CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.