Akdeniz »

Sığınmacılar geceyi otogarda geçirdi

İSTANBUL - Türkiye'de bulunan ve Edirne üzerinden Yunanistan'a gitmeyi planlayan Suriyeli sığınmacılar bugün de geceyi Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda geçirdi

İSTANBUL - Türkiye'de bulunan ve Edirne üzerinden Yunanistan'a gitmeyi planlayan Suriyeli sığınmacılar bugün de geceyi Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda geçirdi.

Türkiye'de çeşitli illerde oluşturulan kamplarda kalan çok sayıda Suriyeli, Avrupa'ya gidebilmek amacıyla birkaç gün önce İstanbul Otogarı'na geldi. Önce Edirne'ye, oradan da Yunanistan'a geçmeyi planlayan sığınmacılara otobüs firmalarının bilet satmaması üzerine sığınmacılar otogarda beklemeye başladı. Geceleri yerde yatan sığınmacılar, kendilerine yardımcı olunmasını istedi. Aralarında kadın, çocuk ve engellilerin de bulunduğu sığınmacıların akıbeti belirsizliğini koruyor.
CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.