Akdeniz »

Kurban öncesi zabıta denetimleri arttı

ANKARA - Polatlı Zabıtası, Kurban Bayramı öncesi faaliyet gösteren kasap, market, tatlı üretim imalathaneleri ve satış yerlerine yönelik yaptığı denetimleri artırdı


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

ANKARA - Polatlı Zabıtası, Kurban Bayramı öncesi faaliyet gösteren kasap, market, tatlı üretim imalathaneleri ve satış yerlerine yönelik yaptığı denetimleri artırdı. Polatlı Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Şehirde bulunan işyerlerinin genel temizlik, sağlık kurallarına uygunluk, personelin kişisel bakımı, satılan ürünlerde gramaj ve etiket yönünden uygunlukları ile gıdaların son kullanma tarihleri ve saklama koşullarını denetledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Abdil Sezer, vatandaşların sağlığının kendileri için öncelikli konu olduğunu söyledi. Abdil Sezer, ‘’Ayrıca kurban pazarında vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi amacıyla gerekli tedbirler alınmıştır. Halkımızın bayramı huzurlu bir şekilde geçirmesi için zabıta ekiplerimiz bayram öncesi ve bayramda 07.30 – 24.00 saatleri arasında görevini aralıksız devam ettirmektedir. Vatandaşlarımız zabıtayı ilgilendiren şikâyetlerini 153 nolu telefona iletebilirler.’’ dedi. CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.