Akdeniz »

Büyükşehir’de buruk bayramlaşma

ADANA - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve bürokratlar, belediye personeliyle bayramlaştı

ADANA - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve bürokratlar, belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Sözlü, bayram mesajında ülkede yaşanan teröre değindi ve hainlerin emellerine ulaşmasının mümkün olmadığını açıkladı. Başkan Sözlü, millete hizmet ederek, vatanın değerini artırmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, büyükşehir bürokratları ve personel katıldı.

Belediye çalışanlarına hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, milletçe zor zamanlardan geçildiğini söyledi. Başkan Sözlü, “Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz ki bir mübarek Kurban Bayramı’na daha ulaştık. Bu bayrama ulaşırken milletçe zor zamanlar geçiriyoruz. Aziz milletimizin birliğine saplanmış bir hançer olan hain PKK terör örgütü ne yazık ki iki aydır ülkemizi kana buladı. Memleket evlatları, ana kuzuları şehit ediliyor. Milletçe bir matemi yaşayarak bayramı idrak edeceğiz.” dedi.

Kurban Bayramı için ilgili birimlerin gerekli hazırlıkları yaptığını belirten Sözlü, “Arzu ettiğimiz şekilde huzurlu bir bayram geçecektir. Hepinize samimi, fedakar çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah nice Kurban Bayramlarına milletimizi ve İslam alemini ulaştırsın. İnşallah Kurban Bayramı ve yaptığımız dualar milletimizin, İslam aleminin birliğine beraberliğine, aradığı huzuru bulmasına vesile olsun.” diye konutu.
CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.