Akdeniz »

Fidye için kaçırılan Suriyeli operasyonla kurtarıldı

MERSİN - Mersin'de kaçırılan ve eşinden 50 bin dolar fidye istenen şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla kurtarıldı.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN - Mersin'de kaçırılan ve eşinden 50 bin dolar fidye istenen şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre Mezitli İlçesinde ikamet eden Suriye uyruklu E.A. isimli kadın eşi M.A.'nın Suriye uyruklu şahıslar tarafından kaçırıldığını ve kendisinden 50 bin dolar para talep edildiği belirtti. Eşini kaçıran şahıslarla telefonla görüşen E.A. pazarlıklar sonucunda 30 bin dolar karşılığında eşini serbest bırakacakları konusunda anlaştı.

Durumun kendilerine bildirilmesi üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri E.A.'nın evinde tertibat alarak Suriye uyruklu S.H. ile A.K.'yi 30 bin dolar fidyeyi almak için geldiklerinde kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şüpheliler ile yapılan görüşme sonunda
Suriye uyruklu diğer şüpheli H.T.'de eski otogar civarında yakalandı. Ayrıca bu olayda birlikte hareket ettikleri anlaşılan M.G. ve A.K. isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı.

Fidye için kaçırılan Suriye uyruklu M.A. operasyonla kurtarılırken polis kaçan iki Suriyeliyi bulmak için çalışma başlattı. Diğer şüpheliler ise sevk edildikleri mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.