Akdeniz »

Gaziler Günü nedeniyle hücum botu ziyarete açıldı

BALIKESİR - Sahil Güvenlik Komutanlığı 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında TCSG 85 hücum botunu ziyarete açtı.

BALIKESİR - Sahil Güvenlik Komutanlığı 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında TCSG 85 hücum botunu ziyarete açtı.

19 Eylül Gaziler Günü etkinliklerine Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, 6. Jet Hava Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Emniyet Müdürü Haydar Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gruplar halinde alınan ziyaretçilere gemi hakkında bilgi verildi.

Öte yandan Bandırma İlçe Kaymakamlığı Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında ilçede bulunan gaziler ve şehit ailelerine Orduevinde yemek verdi. Yemek basına kapalı olarak gerçekleşti. CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.