Akdeniz »

IŞİD için savaşan Azerbaycan vatandaşı 5 kişi gözaltına alındı

BAKÜ - Azerbaycan güvenlik güçleri tarafından, Suriye ve Irak'ta IŞİD ve El Nusra cephesinde savaştıkları iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

BAKÜ - Azerbaycan güvenlik güçleri tarafından, Suriye ve Irak'ta IŞİD ve El Nusra cephesinde savaştıkları iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Konuya ilişkin Azerbaycan Milli Güvenlik Bakanlığı'ndan (MTN) basına yapılan açıklamada, ülke yasalarına aykırı olarak yurt dışında silahlı unsurlar bünyesinde savaşan 5 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Şahıslarla ilgili soruşturmanın devam ettiği dile getirildi. Şüphelilerin, 2013-2015 yıllarında Suriye ve Irak'ta IŞİD ve El Nusra cephesinde savaştıkları iddia ediliyor.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.