Akdeniz »

CHP’li Usluer'den besmele üzerinden siyaset yapan AK Parti'ye Çaresizler sizi

ESKİŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Gaye Usluer, “Milli irade, oyunu besmeleyle kullanacak ve AKP’yi sandığa gömecek

ESKİŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Gaye Usluer, “Milli irade, oyunu besmeleyle kullanacak ve AKP’yi sandığa gömecek. Dinimizi seçim sloganlarınızda kullanamayacaksınız. Çaresizler sizi.” dedi.

CHP’li Usluer, Twitter hesabından AK Parti’nin ‘Haydi Bismillah’ adlı seçim şarkısı yapmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin seçim meydanlarında ‘Haydi Bismillah’ diyen seçim şarkısını Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) iptal ettiğini hatırlatan Usluer, “AKP’nin bu yaptığı, dini siyasete alet etmenin uç noktası. Çaresizler sizi!” ifadesini kullandı.

Milli iradenin 1 Kasım’da dini siyasete alet eden AK Parti’ye gerekli cevabı vereceğini anlatan Usluer, “Milli irade, oyunu besmeleyle kullanacak ve AKP’yi sandığa gömecek. Dinimizi seçim sloganlarınızda kullanamayacaksınız.” dedi. YSK tarafından yasaklananın elbette ki ‘Besmele’ olmadığını belirten Usluer, “Yasaklanan AKP'nin siyasete besmeleyi alet etmesidir.” sözlerini kullandı.

Usluer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya’da Suriye lideri Esed ile ilgili yaptığı açıklamaya ilişkin ise “Cumhurbaşkanı Esed'den Esad'a geçiş yapmış. Elbette manidar.” ifadesine yer verdi.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.