Akdeniz »

İzmir - Bursa karayolunda kilometrelerce kuyruk oluştu

BURSA - Kurban Bayramı tatilinin sona ermesine bir gün kala yollara düşen vatandaşlar, kilometreleri bulan araç konvoyları oluşturdu

BURSA - Kurban Bayramı tatilinin sona ermesine bir gün kala yollara düşen vatandaşlar, kilometreleri bulan araç konvoyları oluşturdu.

Tatilciler, 28 Eylül Pazartesi günü okulların açılacak olması nedeniyle bayramın ikinci gününden itibaren dönüş yoluna girdi. İki gündür yoğunlaşan araç trafiği, bugünden itibaren tam anlamıyla çileye dönüştü.

Akşam saatlerinden itibaren İzmir - Bursa, Bursa - İstanbul ve Bursa - Ankara karayolunda yoğunlaşan araç trafiği, gece geç saatlere doğru durma noktasına geldi. İzmir istikametinden Bursa'ya gelen araçlar özellikle Karacabey Kavşağı'ndan sonra ağır ağır ilerlemek durumunda kaldı. Oluşan araç yoğunluğu nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
Araç trafiğinin yarın daha da yoğunlaşacağını belirten yetkililer, sürücüleri daha sakin ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.
CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.