Akdeniz »

Bonzai uyuşturucudan ölüm iddiası

İZMİR - İzmir'in Karabağlar ilçesinde, uyuşturucu bonzai maddesi kullandığı iddia edilen bir genç, araba içinde ölü bulundu

İZMİR - İzmir'in Karabağlar ilçesinde, uyuşturucu bonzai maddesi kullandığı iddia edilen bir genç, araba içinde ölü bulundu. Gencin, sosyal paylaşım sitesindeki yazıları dikkat çekti.

Vaka, Eskiizmir semti 3771 Sokak'taki Kartal Parkı'nda meydana geldi. Bir arabanın fenalaşan 25 yaşındaki Dursun G.'yi gören mahalleliler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bir ekmek fırınında çalışan Dursun G.'nin bulunduğu arabada yapılan aramada, sentetik uyuşturucu bonzai içmekte kullanılan, "bong" tabir edilen şişe bulundu. Dursun G.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Vakayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Bu arada Dursun G.'nin, sosyal paylaşım sitesinde, “Saatler sonra ne olacagini bilmeden yillar sonRaSinin HaYelleRiyLe YaSiYoruz .....” yazdığı görüldü. CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.