Akdeniz »

Binaları yaparken engellileri unutuyoruz

BURSA - Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin düzenlediği ‘Engelli Olan İnsanımız Değil Yapılarımız’ konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı

BURSA - Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin düzenlediği ‘Engelli Olan İnsanımız Değil Yapılarımız’ konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Türkiye genelinde 383 eserin katıldığı yarışmada Osman Arslan’ın fotoğrafı birinciliği elde etti.

Bu yıl 4. gerçekleştirilen ulusal fotoğraf yarışmasına ulusal çapta profesyonel ve amatör fotoğraf sanatçıları toplam 383 eserle katıldı. Nüfusunun yüzde 13’ü engelli olan Türkiye’de engelli vatandaşların mekânsal erişimlerde yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için “Engelli Olan İnsanımız Değil, Yapılarımız” sloganıyla düzenlenen yarışmada birinciliği Osman Arslan elde ederken, ikinci Hatice Karakan, üçüncü ise Aytül Akbaş oldu.

Dereceye giren fotoğraflar binalar yapılırken engellilerin unutulduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.