Akdeniz »

İstanbul’da genel asayiş uygulaması

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, genel asayiş uygulaması yaptı

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü, genel asayiş uygulaması yaptı. Karaköy Tersane Caddesi’nde yapılan asayiş uygulamasında bir adet ruhsatsız tabanca bulunurken iki kişi de ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 39 ilçede genel asayiş uygulaması yaptı. 'Yeditepe Huzur Uygulaması' ismiyle Perşembe Pazarı’nın bulunduğu Tersane Caddesi’nde yapılan asayiş uygulamasında yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca bulunurken, iki kişi de ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Öte yandan ekipler durdurduğu şüpheli araç sürücülerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamalarını da yaptı. Yapılan uygulama sonucunda şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin asayiş uygulaması devam ediyor.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.