Akdeniz »

TGD, Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınadı

TUNCELİ - Tunceli Gazeteciler Derneği (TGD) Yönetim Kurulu, gazeteci yazar Ahmet Hakan Coşkun’a yapılan saldırıyı kınadı.

TUNCELİ - Tunceli Gazeteciler Derneği (TGD) Yönetim Kurulu, gazeteci yazar Ahmet Hakan Coşkun’a yapılan saldırıyı kınadı.

Tunceli Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, son dönemlerde gazetecilere yönelik saldırıların arttığına dikkat çekilerek, şöyle denildi: “Maalesef sürekli tekrarlanmamasını dilediğimiz saldırıların sonuncusu gazeteci yazar Sayın Ahmet Hakan Coşkun’a yapılmıştır. Bizler, bu saldırıyı sadece Ahmet Hakan Coşkun’a değil tüm basın mensuplarına yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. İlgililerden, hiçbir şekilde mazur görülemeyecek bu saldırının failleri ile yönlendiricilerini tespit ederek gerekeni yapmalarını bekliyoruz. Yaşanan bu saldırıyı şiddetle kınarken, başta Sayın Ahmet Hakan Coşkun olmak üzere tüm meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.