Tarsus »

Tarsus’ta Yaşlılara ziyaret

Tarsus Yaşlılar Huzurevine giden Bahşende Diren ve arkadaşları burada kalan yaşlıları ziyaret edip çiçek verdi ve Yaşlılar gününü kutladı.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Tarsus Kent Konseyi üyelerinden bir grup yaşlıları ziyaret etti. Tarsus Yaşlılar Huzurevine giden Bahşende Diren ve arkadaşları burada kalan yaşlıları ziyaret edip çiçek verdi ve Yaşlılar gününü kutladı.

Diren ‘Yaşlılarımıza her zaman saygı ve desteği göstermemiz gerekir. Huzurevi sakinlerimizle görüştük. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Bizlere düşen yaşlılarımıza elimizden geldiğince destek olmak ve çeşitli aktivitelerle onlarla zaman zaman hoşça vakit geçirmektir" dedi.

 

Yaşlılar Huzurevi Müdürü  ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:"Huzurevimiz 54 kişi kapasiteli. Onlara ev ortamı gibi bir düzen sağlamaktayız. Huzurevimiz oldukça modern, dinlenme mekanları, kafeterya, bilgisayar salonu gibi her türlü etkinliklerin yapılabileceği bir fiziki donanıma sahip."

Bahşende Diren ve arkadaşları burada kalan yaşlıları ziyaret edip çiçek verdi ve Yaşlılar gününü kutladı.

 

 

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.