Akdeniz »

Mahsun Kırmızıgül o videoyu paylaştı Kalbi taş olanlara gelsin

İSTANBUL - Ünlü türkücü ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, artan terör olaylarına tepki için, bir sınıfta çocukların söylediği kendi şarkısı ‘Hepimiz Kardeşiz' türküsünü Twitter'dan paylaştı.

İSTANBUL - Ünlü türkücü ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, artan terör olaylarına tepki için, bir sınıfta çocukların söylediği kendi şarkısı ‘Hepimiz Kardeşiz' türküsünü Twitter'dan paylaştı.

Bayburt'taki bir okulda çekildiği belirtilen videoda, sınıftaki çocuklar, ellerindeki bağlamalar eşliğinde Mahsun Kırmızıgül'e ait olan ‘Hepimiz kardeşiz' türküsünü söylüyor. Ünlü türkücü, videoyu Twitter hesabından paylaştığı paylaşırken, “Bu miniklerin sesi; savaş çığırtkanlarına, kalbi taş olanlara, gözü doymayanlara, vicdansızlara gelsin.” ifadelerini kullandı.

Türkünün yayınlandığı youtube'daki yorumlarda da vatandaşlar, "Ellerinize saglik.. Allah'ınıza kurban sizin, sizi yetiştiren hocalarınızın da emeğine sağlık.. Helâl olsun. Cidden Helâl olsun.." gibi ifadelerde bulundular.

CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.