Akdeniz »

Tuğrul Yenidoğan, son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Gazeteci ve Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Tuğrul Yenidoğan, son yolculuğuna uğurlandı


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İSTANBUL - Gazeteci ve Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Tuğrul Yenidoğan, son yolculuğuna uğurlandı.

Dün ani bir kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Beşiktaş TV eski genel müdürü ve Divan Kurulu Üyesi Tuğrul Yenidoğan, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Eyüp Sultan Camii'nde düzenlenen cenaze törenine başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, BJK TV Genel Müdürü ve Medya Direktörü Bülent Ülgen ile spor camiasından çok sayıda isim katıldı.

Cenaze Namazı'nın kılınması ve duaların okunmasının ardından merhumun cenazesi Eyüp Mezarlığı'na defnedildi.

CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.