Bozyazı »

Bozyazı Bu Kliple Tanıtılacak

Mersin´in Bozyazı İlçe Belediyesi ilçenin doğal ve turistik güzelliklerinin tanıtılması amacı ile bir video klip hazırladı. Başkan Mehmet Ballı´nın da eşlik ettiği çalışmanın çekim aşamaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin´in Bozyazı İlçe Belediyesi ilçenin doğal ve turistik güzelliklerinin tanıtılması amacı ile bir video klip hazırladı.

 

Başkan Mehmet Ballı´nın da eşlik ettiği çalışmanın çekim aşamaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.  Çalışma öncesi Başkan Ballı, ekibi makamında ağırladı ve Bozyazı´yı anlattı.

 

Ayrıca Bozyazı için yazılmış bir şiiri de seslendiren Ballı, ilçenin önemli bir potansiyeli olduğunu ifade ederek; “Bu tarz çalışmalarla Bozyazı daha çok tanınacak ve hak ettiği ilgiyi görecektir.” dedi.

 

Bozyazı´nın doğal güzellikleri ile birlikte gelenekleri ile ilgili bazı detaylarında da yer aldığı klipte, çekim için yola çıkan ekip bir sürprizle karşılaştı.

 

Gidilen bir yerde düğün yapılıyordu. Düğün sahiplerinin daveti üzerine onları kıramayan ekip birlikte hem çekim yaptı hem de oynadı.

Sözlerini Ali Yapalak´ın yazdığı ve Gürhan Ötün´ün seslendirdiği çalışma önümüzdeki günlerde yayınlanacak. (Mithat ÜNAL/AGÜNDEM)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.