Akdeniz »

Davutoğlu, Çarşamba Pazarı'nı gezdi

İSTANBUL - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Fatih’teki Çarşamba Pazarı'nı gezdi

İSTANBUL - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Fatih’teki Çarşamba Pazarı'nı gezdi. Pazarcılarla sohbet eden Davutoğlu, bir süre tezgahın arkasına geçip, önlük giydi.

1 Kasım genel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu, ilkokulun 4 yılını okuduğu Fatih Hacı Süleyman Bey İlkokulu’un ziyaret etti. Vatandaşlar, Davutoğlu’na sevgi gösterisinde bulundu. Çarşamba Pazarı’nın içinden yürüyerek geçip, Fatih Camii’ne giden Davutoğlu, esnaflarla kısa bir süre sohbet etti. Pazarcı yeleği giyen Davutoğlu, tezgahın arkasına geçip sebze-meyve sattı.

Fatih Sultan Mehmet'in kabristanını da ziyaret eden Davutoğlu, Fatih’ten ayrıldı. CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.