Akdeniz »

Saatler öncesinden miting için yollar kapatılınca, vatandaş isyan etti

KAYSERİ - Kayseri’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun saat 15.30’da yapılacak olan mitingi için sabah saatlerinde yolların trafiğe kapatılması, meydanda yaya yollarının bariyerlerle kapatılması işe giden vatandaşları isyan ettirdi

KAYSERİ - Kayseri’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun saat 15.30’da yapılacak olan mitingi için sabah saatlerinde yolların trafiğe kapatılması, meydanda yaya yollarının bariyerlerle kapatılması işe giden vatandaşları isyan ettirdi.

Başbakan Davutoğlu saat 15.30’da Kayseri’de düzenlenen mitingde halka hitap edecek. Miting için sabah erken saatlerde Cumhuriyet Meydanı ile bağlantılı bütün yollar trafiğe kapatıldı. Meydandaki yollarda yine bariyerlerle kapatıldı ve vatandaşlar daha fazla yol yürümek zorunda kaldı. Yolların trafiğe kapatılması için diğer ulaşıma açık yollarında ciddi trafik yoğunluğu oluşmasına neden oldu. Vatandaşlar, öğleden sonra yapılacak mitingi için sabahın erken saatlerinde yolların trafiğe kapatılmasını doğru bulmadıklarını ifade ettiler. Özellikle işe gidecek olanların otobüs güzergahlarının değişmesine bağlı olarak uzunca yol yürümek zorunda kaldıklarını aktararak isyan ettiler.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.