Akdeniz »

Ankara’daki patlamada ölenlerden bir kişi Tarsus’ta toprağa verildi

MERSİN - Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenler içinde olan Orhan Işıktaş (24), Mersin’in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

MERSİN - Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenler içinde olan Orhan Işıktaş (24), Mersin’in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden 3 Tarsusludan biri olan Orhan Işıktaş, yapılan otopsinin ardından karayolu ile Tarsus’a getirildi. Selçuk Üniversitesi'nde Lojistik bölümü okuyan 3’ncü sınıf öğrencisi Orhan Işıktaş’ın cenazesi, otoban gişelerinde yakınları tarafından karşılandı.

Tarsus’a bağlı Çayboyu Mahallesi'ne getirilen cenaze ilk olarak ikameti olan eve götürüldü. Daha sonra cenaze omuzlara alınarak, mahalle mezarlığına getirildi.

Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından Orhan Işıktaş toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan kalabalık, sessiz bir şekilde dağıldı.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.