Akdeniz »

Kırşehir 'Hirfanlı Doğa Kampı' özel misafirlerini ağırladı

KIRŞEHİR - Kırşehir Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı kurumlarında kalan 120 kişi, Kaman ilçesinde bulunan Hirfanlı Doğa Kampı'nı ziyaret etti.

KIRŞEHİR - Kırşehir Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı kurumlarında kalan 120 kişi, Kaman ilçesinde bulunan Hirfanlı Doğa Kampı'nı ziyaret etti.

Kırşehir Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kaman Hirfanlı Doğa Kampı Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı, Huzur Evi, Sevgi Evleri ve Engelsiz Yaşam Merkezinde kalmakta olan kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızdan oluşan 120 kişi kampa davet edilerek üç gün süreyle onlara değişik bir gün geçirmeleri sağlandı." denildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, bu uygulamayı geleneksel hale getirdiği belirtilen açıklamada, "Kamu Kurumlarının sadece kendi alanlarında değil başka alanlarda hizmet veren Kamu kurumlar ile ortak projeler üreterek vatandaşa güzel hizmetler verilebileceğini iyi bir örnek teşkil etmektedir." ifadeleri kullanıldı. CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.