Akdeniz »

Gençler, sabah namazında bir araya geldi

KIRIKKALE - Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale İmam Hatip Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencileri sabah namazında Nur Camii’nde buluştu


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

KIRIKKALE - Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale İmam Hatip Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencileri sabah namazında Nur Camii’nde buluştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ve STK’lar tarafından desteklenen 'Gençlik Huzurda Buluşuyor' etkinliğine çok sayıda genç katıldı. Sabah namazının ardından gençlere, poğaça ve süt ikram edildi. Programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, İl Müftüsü Bekir Gerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İdris Akgül ve gençler katıldı.

Camilerin Rahman’ın evleri olduğunu belirten İl Müftüsü Gerek, camiye namaz kılmak üzere gelenlerin Allah’ın misafirleri olduklarını, Cenab-ı Allah’ın misafirlerine manevi ikramda bulunacağını söyledi. CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.