Akdeniz »

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü fark attı

ANKARA - Türkiye’yi Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda temsil eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulubü Bayan Hentbol Takımı 2

ANKARA - Türkiye’yi Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda temsil eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulubü Bayan Hentbol Takımı 2. turda Avusturya’nın SSC Dornbirn Schoren takımını misafir etti. 17-18 Ekim tarihlerinde Ankara’da oynanan ilk maçı 36-25 ve ikinci maçı 40-14 yenerek 3. tura yükseldi.

Kosovalı hakemler Afrim Azemi ve Eshref Beqiri’nin yönettiği maçta Yenimahalle Belediyesi her iki maçta da üstünlüğünü korudu. Maçın skorer isimleri Avusturya takımından Rauch ve Yenimahalle’den Yeliz Özel oldu. Antrenör Serdar Eler iki maçta da genç oyuncuları deneme fırsatı bulurken, genç oyuncular da göz doldurdu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Geçen sezon üç kupanın ardından Süper Kupa’yı da Yenimahalle’ye kazandıran takımımız Ankara’yı Avrupa’da en iyi şekilde temsil ediyor. Kupa Galipleri Kupası’nda 3. tura yükselen takımımızı tebrik ediyor, hem ligde hem de Avrupa arenasında başarılar diliyorum” dedi. CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.