Akdeniz »

Galatasaray 2 - Benfica: 1 (İlk yarı)

İSTANBUL - Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom

İSTANBUL - Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom

Hakem: William Collum, Damien MacGraith, Francis Connor'un (İskoçya)

Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Sneijder, Yasin Öztekin, Podolski, Umut Bulut

Benfica: Julio Cesar, Eliseu, Luisao, Silvio, Jardel, Almeida, Samaris, Gaitan, Guedes, Jimenez, Jonas

Goller: Dk. 2 Gaitan (Benfica), Dk. 19 Selçuk İnan (pen), Dk. 33 Podolski (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 18 Almeida (Benfica), Dk. 42 Bilal Kısa (Galatasaray)

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. maçında Galatasaray, Portekiz ekibi Benfica’yı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray 2-1 önde tamamladı.

2. dakikada Benfica, Gaitan’ın golü ile öne geçti. Jonas Goncalves'in pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Gaitan son çizgiye inerek Chedjou'yu geçti ve kaleci Muslera’nın üzerinden aşırtarak topu filelere gönderdi: 0-1.

15. dakikada Sneijder’in ön direğe kullandığı korner atışında Hakan Balta’nın kafa vuruşu uzak köşeye giderken kaleci Julio Cesar son anda topu kornere çeldi.

19. dakikada Galatasaray, Selçuk İnan’ın penaltı golüyle beraberliği yakaladı. Bilal Kısa’nın şutunda top ceza sahası içinde Almeida’nın eline çarptı ve hakem William Collum penaltı noktası gösterdi. Topun başına geçen Selçuk İnan, topu ağlara gönderdi: 1-1.

26. dakikada ceza alanı dışında Eliseu’nun sert şutu kaleci Muslera’da kaldı.

33. dakikada Galatasaray, Podolski’nin golü ile 2-1 öne geçti. Chedjou’nun derinlemesine pası sonrası kaleci ile karşı karşıya kalan Podolski’nin şutu Julio Cesar’ın bacakları arasından geçerek ağlarla buluştu: 2-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.