Akdeniz »

Euronews Kayyum listesinde iktidar partisine yakın isimler var

LYON - Türkiye’de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Koza İpek Holding’e ait 22 şirketin yönetimlerine el konması dış basında da yankılandı.

LYON - Türkiye’de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Koza İpek Holding’e ait 22 şirketin yönetimlerine el konması dış basında da yankılandı.

10 dilde yayın yapan Euronews televizyonunun internet sitesinde yayınlanan haberde, "TMSF, şirketlerin başına daha önce Turkuvaz Meyda grubunda Medya Reklam Başkanı olarak görev yapan Ümit Önal’ı getirdi. Hukuken bağımsız isimlerden oluşması gereken kayyum listesinde; Sabah ve ATV’nin eski yöneticileri ile iktidar partisine yakın isimlerin tercih edilmesi dikkat çekti." denildi.

Haberde, BUGÜN TV’ye bir destek ziyaretinde bulunan anamuhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Bir grubu düşman ilan etmek, acımasızca üstüne gitmek bizim sessiz kalacağımız bir durum değil.” ifadeleri aktarıldı.

Koza İpek Holding’e Eylül ayı başında da iki ayrı baskın düzenlendiği ve şirketlerde yapılan mali denetimlerde herhangi bir kayıt dışı işlemin tespit edilmediğine de haberde dikkat çekildi. CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.