Akdeniz »

Kanaltürk’ün canlı yayını polisler tarafından kesildi

İSTANBUL - Kanaltürk ve Bugün Televizyonu’na yapılan operasyonun ardından, medya binasının önünde yapılan canlı yayın polisler tarafından kesildi


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İSTANBUL - Kanaltürk ve Bugün Televizyonu’na yapılan operasyonun ardından, medya binasının önünde yapılan canlı yayın polisler tarafından kesildi. Bağlantının koparılması an be an kayıt edildi.

Sabahın ilk ışıklarıyla Organize Suçlarla Mücadele ekipleri çevik kuvvet polisi eşliğinde Kanaltürk ve Bugün binasına girmeye çalıştı. Kurum personeli ile polis arasında arbede yaşandı. Bu sırada televizyon kanalının önünde canlı yayın yapmakta olan Bugün Televizyonu kamerasının kabloları çekilerek, canlı yayına son verildi. Polisin kameraya bağlı kabloları çektiği görüldü.

CİHAN

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.