Akdeniz »

HDP Milletvekili Beştaş Her yurttaş sandığa sahip çıkmalı

ADANA - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, tekstil atölyelerinde zor şartlar altında çalışan işçileri ziyaret etti

ADANA - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, tekstil atölyelerinde zor şartlar altında çalışan işçileri ziyaret etti.

Beştaş, işçilerin çalışma koşulları karşısında üzüntülerini dile getirdi. İşçilerin çalışma şartlarının düzelmesinin demokrasi ve barış ikliminin tesis edilmesi ile mümkün olduğunu kaydeden HDP Adana Milletvekili, barışın yolunun her bir bireyin seçimlerde sorumluluk hissederek hareket etmesinden geçtiğini aktardı.

Her bireyin oyunu kullanmasının önemine değinen Beştaş, aynı zamanda her bireyin sandık görevlisi gibi hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Beştaş’ın kendilerini ziyaret eden ilk milletvekili olduğunu belirten işçiler, ziyaretten memnun olduklarını aktardı.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.