Akdeniz »

Mutlu Topçu Ofsayttan 2 gol yerseniz nasıl olacak?

TRABZON - Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, yedikleri 2 golde de ofsayt olduğunu savundu

TRABZON - Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, yedikleri 2 golde de ofsayt olduğunu savundu.

Süper Lig'in 10. hafta maçında 2-2 berabere kaldıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, hakemleri suçlayan Mutlu Topçu, "Nereden başlayacağımı bilmiyorum. İkinci bölgede iyi tuttuk. İyi çıktık ve 2-0’ı bulduk ama o zamana kadar bize verilen sarı kartlar ve her faulü görmezden geldik. Golden önce faule bakın. İkinci gole bir bakın. Ofsayt olup olmadığına bakın. 2 tane ofsayttan gol yerseniz nasıl olacak?” diye sordu.

Hakem Çağatay Şahan’ın çoğu pozisyonlarda aleyhlerine düdük çaldığını iddia eden Topçu, "Cardozo’nun ikinci sarı karttan atılması lazım. Biz mücadelemizi veriyoruz. 2-0’ı koruyamadık. Yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama hakemin bu kadar hata yaptığı bir yerde daha fazlasını yapamayız. Belki penaltı, (Trabzonspor’un pozisyonu) göremedim. İki tarafın da memnun olmadığı bir hakem var." ifadelerine kullandı.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.