Akdeniz »

Türkiye-Suriye sınırı 'yol geçen hanı' gibi

ANKARA - Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından 28 Ekim günü, Suriye’den Türkiye’ye girmeye çalışan 709 şahıs ve Türkiye’den Suriye’ye çıkmaya çalışan 25 şahıs olmak üzere toplam 734 şahıs yakalandı

ANKARA - Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından 28 Ekim günü, Suriye’den Türkiye’ye girmeye çalışan 709 şahıs ve Türkiye’den Suriye’ye çıkmaya çalışan 25 şahıs olmak üzere toplam 734 şahıs yakalandı. Hudut hattında; 10 adet büyükbaş hayvan, 38 kilo 264 gram esrar, 23 adet cep telefonu, 340 adet Kaleşnikof mühimmatı, üç kilogram çay, bir kilogram şeker, 700 paket sigara, 3 bin 704 adet ilaç, iki adet pasaport, üç adet Suriye kimliği, üç adet kredi kartı ele geçirildi.

TSK’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre de; Türkiye’den Yunanistan’a çıkmaya çalışan 44 şahıs, Türkiye’den Bulgaristan’a çıkmaya çalışan 22 şahıs yakalandı.

Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığı unsurları tarafından Türkiye’de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 452 şahıs ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından da 511 şahıs yakalandı.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.